PicsArt_12-20-09.39.29.jpg

Moikka kaikille! Sori, että tää postaus tulee näin tällee myöhään sillä olin koko päivän menossa kun oltiin Lieksassa mummini luona ja tuttujen luona käymässä.

Aattelin kun en jaksa tänään tehdä samanlaista postausta kuin eilen eli sellaista päiväkirjamaista joten päätin, että teen "6 faktaa minusta".

1. Rakastan muodostelmaluistelua, koska olen harrastanut sitä jo n.13-vuotta enkä ole lopettanut kertaakaan ja olen aika ylpeä siitä. Tätä harrastusta ei voi kuin rakastaa! "Rakkaudesta lajiin!" ♥

2. Pidän leipomisesta. Ehkä enemmän kuin äitini, äiti ei juurikaan tykkää leipoa tai ei ainakaan tee sitä mielellää joten minä itse leivon meillä suunnilleen kaiken. Mutta ei se mitään, koska teen sen mielelläni.

3. Koulu on välillä ihan kivaa, kunhan vain jaksais opiskella ja lukee kokeisiin ja oppiaineen mukavuudesta riippuu millainen opettaja on, sillä jos en tykkää jostain opettajasta tai aineesta nii silloin en pärjää oikein hyvin siinä aineessa.

4. Rakastan eläimiä varsinkin koiria ja haluaisin itselleni pienen lyhyt- tai pitkäkarvaisen mäyräkoiran, tai sileäkarvaisennoutajan pennun tai ranskanbuldogin. <3

5. Vihaan kaikenlaisia matelioita, käärmeitä, hämähäkkejä ja sellaisia.

6. En pidä ihmisistä jotka eivät pidä minusta tai puhuvat kirjaimellisesti paskaa silleen, että itse kuulen sen. Jos en tiedä että joku puhuu paskaa seläntakana tai en kuule sitä koetan vain ignoorata ja olla välittäämättä.

Tässä oli siis 6. faktaa minusta toivottavasti piditte tänpäivän posauksesta (en tiedä millaisen postauksen teen huomenna sillä huomenna ei oikein ole minkään laista tekemistä) :)

♥: Ninski