Moikka!

 Eli tää oli vika viikko ennen hiihtolomaa, joten sen takia halusin tehä tällasen "My week" jutun. Ja tällä viikolla tiistaina alkoi yhteishaku ja ite meinasin hakee lukioon, mut kattoo nyt jos sinne pääsee. Mutta toivotaan, ettäpääsen jonnekkin kouluun ylä-asteen jälkeen.

chilling2.jpg

Maanantaina koulun jälkeen vaaan chillailin sängyllä jaolin koneella mutta se jäi parin tunnin päästä ja aloin lukemaan matikan kokeeseen. Joka oli tiistaina ja sain siitä ihan hyvän numeron ja maanantainna oli ollut ruotsin koe josta ei okein niin hyvää numeroa tullutkaan.

kauppareissu2.jpg

 Tiistaina ei ollut oikein mitää muuta tekemistä kuin olin vain koneella ja kävin lidlistä ostamassa kroisantin ja loppu illan vaan chillailin sängyllä.

s%C3%A4b%C3%A4%C3%A42.jpg

 Keskiviikkona meillä oli liikassa säbää, jonka jälkeen piti kävellä takaisin koululle joku 1-2km. Ja kotona ei ollut muuta tekemistä kuin lukea äikkää ja olla vaan.

 Torstailta ei oo kuvaa, mut se ei haittaa. Torstaina oli ekat harkan puolen toista viikon jälkeen ja se kyllä tuntui jaloissa jonkun verran esim. reidet oli tosi kipeinä ja vasemman jalan penikkaan sattui.

Tältä päivältä eli perjantaina ei oo myöskään kuvaa. Aamulla oli kamalaa herätä ja lähteä kouluun, koska oli vika päivä ennen lomaa. Biologian tunnilla testattiin mikä on oma veriryhmä, mut sitä en tässä nyt kerro. Bilsan tuntien jälkeen kävin terkkarilla, joka sitten sanoi että mun pitäis välttää liikuntaa viikonlopun yli ja mennä lääkäriin ensviikolla. Mutten aio totella sitä liikunnan välttämistä, vaikka aionkin kyllä ens viikolla käydä lääkärissä selvittämässä et mikä mulla on kun olin tammikuun alussa ja joulunakin jo kipeä niin sen takia käyn siellä ettei olisi mitään jälkitautia.

                 ♥: Ninski