Moikka kaikille.

 Tosiaan en oo paljoo kirjotellut ja oon siitä pahoillani, mutta mulla on ollu koulua, kokeita, harkkoja, kisoja jne niin en oo kerenny kirjoittamaan enkä oo oikeestaan keksiny mitään mitä kirjoittaisin. Mutta nyt tänään aattelin ihan muuten vaan kirjottaa jotain kun ei oo nyt muutakaan tekemistä.

 

aamupalaa.jpg

 Heräsin tänään aamulla suht aikaseen ja aattelin et voisin tehdä jotain syötävää itelle ja siskolle. Niinpä päädyin banaani-kaurahiutale lettuhin ja hedelmäpommi jugurttiin myslin kera. Äidin mielestä noi letut maistu vähän jännille, mut siitä ei välitetä, koska ne oli mun mielestä hyviä. Jos haluut tehä ite noita lettuja niin laitan tohon alemma ohjeen jolla mä niitä teen.

- 1-2 banaania

- 2 kananmunaa

- noin. kourallinen kaurahiutaleita

- tilkka maitoa

- jos haluaa niin voi laittaa sokeria

- hyppysellinen suolaa

- 1-3dl vehnäjauhoja

 Muussaa baanani ja lisää kaikki aineet kulhoon ja sekoita hyvin. Jonka jälkee letut voi paistaa ja toiselle puolelle voi lisätä tumma suklaa hippuja tai mustikoita.

lenkki.jpg

 Aamupalan jälkeen lähdin n. 6.5 km lenkille , jonka jälkeen kävin kirjastossa lainaamassa muutaman kirjan. Kotiin tultuani hain vanhempieni huoneesta jooga maton ja tein lihaskunnon ja venyttelin. Loppu päivän varmaan luen yhtä lainaamistani kirjoista tai katson yhden elokuvan, jonka nauhoitin tuossa jokunen päivä sitten tai sitten katson jotain lenpisarjaani joko rikos/murha tuntkinta ohjelmaa tai Kardashianeita.

 Itsellä on vielä viikko koulua ennen lomaa. Ja joillakin saattaa olla kaaksi viikkoa lomaan, mutta hyvää lomaa kaikille ja loman odottajille myös!

      ♥: Ninski